EEN STOPPLAATS 
inrichten  

CAMPIO CC2

Klein budget

ONIC 1000

ONIC
1100 tot 1300

Meerdere betaalsystemen

TOP CC

Servicezuil en bedieningszuil 
voor aanvullende diensten

TOTEM CC

Autonoom beheer

Om korte doorgangen te organiseren, vindt u een heel gamma van servicezuilen voor de distributie van water ene elektriciteit met of zonder betaling.

Voor een verblijf van minstens één nacht, vindt u 3 scenario’s die u zelf kunt aanpassen naargelang de configuratie ter plaatse en het aantal voertuigenplaatsen.

HOE EEN STOPPLAATS INRICHTEN?

Een eigenaar van een camper zal minstens één keer per dag zijn tank met zuiver water vullen en zijn tank met afvalwater en de chemische cassette leegmaken.

De stopplaats die u gaat inrichten moet tegemoetkomen aan deze functies.

 

De zuil moet:

Water leveren. 

In het algemeen is dit een distributietijd om in te stellen in overeenstemming met een betaling.

Zwart afvalwater opvangen (met andere woorden: “de chemische cassette leegmaken”) in een opvangbak met deksel en schoonmaaksysteem.

Grijs afvalwater opvangen in een acodrain op een betonplaat

ONS ADVIES:

  • De zuil moet vervaardigd zijn uit rvs 316L met een bankkaartlezer om vandalisme te vermijden en het beheer van de inkomsten te vergemakkelijken.
  • De distributietijd bedraagt ong. 10 min.
  • De installatie is veel eenvoudiger met een bevestiging op massieve betonplaat van het type openbare verlichting (verkocht bij verkopers van materialen).
  • De betonplaat moet 15 tot 20 cm dik zijn en meet bij voorkeur 3 m op 8 m.

Naargelang de situatie kan ook elektriciteitsdistributie worden toegevoegd (te weten dat als de elektriciteitsdistributie niet korter is dan 1 uur, u een algemene panne riskeert door onvoorzichtige gebruikers).