KNOWHOW

 

Volledige service

Urbaflow heeft zijn geintegreed ontwerpbureau
Dus alle producten in deze catalogus zijn ontworpen in eigen huis geassembleerd en getest
Hierdoor kunnen we de gebruiksgrenzen van deze producten perfect beheersen en eventueels een op maat gemaakt vervangend product bestuderen en re aliseren.

Computerontwikkeling, mecanische ontwikkeling

Alle ons elektrische laadpalen van ons 5 merken, Escaflux,Urbacces, Statos,Altekip,Ionycar, worden gemodellerd en geoptimaliseerd in ons ontwerpbureau.  Dankzij ons IT-afdeling, we ontwikkelen onze eigen programma’s voor elk gebruik van onze producten.

Zo beheersen we de hele productieketen van marktonderzoek tot marketing.

URBAFLOW, DAT IS

KWALITEIT

Alle hydraulische (onder druk), elektrische en mechanische systemen worden getest in reële omstandigheden voor verzending.

NAUWGEZETHEID

De producten van URBAFLOW worden gerealiseerd volgens de productieprocessen door speciaal opgeleide technici zodat de ISO-normen worden nageleefd en gewaarborgd.

PRECISIE

De hele productieketen wordt geoptimaliseerd, gecontroleerd en regelmatig aangepast
zodat een precieze productie kan worden gegarandeerd tot aan de levering.

Dienst na verkoop

We hebben een after sales service team. Dus we hebben een persoon voor interventies op afstand ,en een team van technici ter plaats die in Belgie en Frankrijk tussenkomen om de problemen met betrekkenis tot uw apparatuur op te lossen.

Contract

Mogelijkheid van assistentiecontract

Probleemoplossing
op afstand

Met een toegewijd team

Interventies

Volgens assistentiecontract

Dienst na verkoop, onderhoud

U heeft apparatuur voor energiedistributie of parkeerbeheer besteld.

U wilt natuurlijk dat dit materiaal op dezelfde manier wordt afgeschreven als uw openbare groenvoorziening,namelijk voor minimaal 20 jaren.

U vindt vorschillende diensten bij Urbaflow

  • Assistentie bij de installatie, tijdens de werken een volgens voorstel, een technicus kan tussenkomen om u te helpen telefonisch of ter plaaste
  • Configuratie service ( ofwel voor het vertrek van de goederen, ofwel ter plaats).Afhankelijk van het geval, uitvoering van een 3G , 4G, communicatiecontract. Van een standaard passereliste-contract om bankbetalingen te routeren
  • Het instellen van de toegang tot de netbasebeheerserver die moet worden geformaliseerd.
  • Onze producten genieten van de wettelijke garantie van 1 jaar. Deze garantie kan aangevuld worden met een onderhoudscontract aangepast aan uw uitrusting. Dit kan eenvoudige hulp op afstand of onderhoud met een gepland bezoek ( 1 of 2 per jaar). In alle gevallen kan er een verzoek tot tussenkomst zijn na identificatie van het probleem op te lossen. De overgrote meerdeheid van onze producten bevat een of meer beheersoftware ; een update-service kan worden aangeboden.