Laadzuil voor elektrische fietsen - ionybike

De voordelen van één laadzuil voor elektrische fietsen, of meer naargelang uw behoeften :

  • Kan op verschillende locaties worden geïnstalleerd

Onze laadpunten voor elektrische fietsen zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in de publieke ruimte. Zo kunnen ze aanwezig zijn in het stadscentrum, op fietsparkings of zelfs in de buurt van toeristische plaatsen om het ecotoerisme te promoten.
  • Veiligheid voor de gebruiker

Onze installaties worden geproduceerd op basis van een rotatiegegoten behuizing van 7 mm dik en zijn bevestigd op twee palen in behandeld staal. Deze twee procedés maken de laadzuil voor elektrische fietsen stevig en bestand tegen vandalisme.
  • Dubbele ondersteuning

Onze laadzuilen voor elektrische fietsen zijn beschikbaar is voor zelfservice. Wanneer een gebruiker de dienst wenst te gebruiken, installeert hij zijn lader aan de binnenkant van de zuil en kan hij deze sluiten met een standaard antidiefstalbeveiliging. Hij kan zijn fiets ook bevestigen aan de houder om hem te beschermen tegen diefstal.

Beginnen met opladen :

De terminal is zeer eenvoudig te gebruiken. De gebruiker sluit de batterij van zijn fiets aan op zijn oplader en deponeert deze vervolgens in de daarvoor bestemde ruimte in de terminal en steekt deze in het stopcontact. Het opladen begint onmiddellijk. Vervolgens sluit de gebruiker de deur van de terminal en beschermt dankzij het antidiefstalapparaat de toegang tot zijn oplader en de diefstal van zijn fiets.

Stoppen met opladen :

Wanneer de fietsaccu volledig is opgeladen, stopt de lading. De gebruiker kan zo zijn apparatuur herstellen, verlaten en de terminal vrijmaken voor een toekomstige gebruiker. Het kan natuurlijk ook de huidige lading uitschakelen, zelfs als de batterij niet volledig is opgeladen.

UITRUSTING VOOR HET LAADZUIL VOOR ELEKTRISCHE FIETSEN IONYBike:

– Rotomoulded lichaam van polyethyleen dikte 7 mm getint in de massa RAL 7037.

– Twee steunen van de RAL 7037 behandelde stalen doos.

– Een plaat die de bevestiging op een geprefabriceerde massieve openbare verlichting tussen assen 200×200 mogelijk maakt.

– Een standaard voor de acculader van de gebruiker.

– Een 16A NF socket.

– Een toegangsdeur met inkeping waardoor een standaard antidiefstalapparaat kan worden opgehangen om de oplader van de gebruiker te beveiligen.

  • GROOTTE
  • LEGPRINCIPE
  • CODE

ReferentieInformatieApparatuur
ION B 1000 AFiets laadstation
- Gratis toegang

1 socket 16A NF

Onze laadstations voor elektrische voertuigen
PAAL ION 10
MUURZUIL ION 11
PAAL ION 12