Paaltjes
Opties
Extra

 ESCAFLow

Onze producten, intrekbaar of vast, krijgen dezelfde aandacht tijdens hun ontwerp en productie.

HET CONSTRUCTIEVE PRINCIPE

Het komt voort uit dezelfde wens: een minimum aan onderdelen hebben om eenvoudig, betrouwbaar en concurrerend te zijn.

Alle ESCAFLOW-producten hebben geen zichtbare schroeven om te voorkomen dat ze verwijderbaar zijn of uitstekende delen om niet schadelijk te zijn. Bovendien laat ons ontwerp geen scherpe hoeken toe.

Vanuit hun ontwerp zijn de producten in het assortiment ontworpen om eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk schoon te maken.

 MATERIAAL

De gebruikte exemplaren garanderen een optimale levensduur.

Roestvrij staal voor alles wat structureert. Het doel is duurzaamheid en weerstand voor een minimum aan volume. Meestal gecoat met epoxy poederverf om een schoon uiterlijk te garanderen en rekening te houden met de vereisten van esthetische integratie. Ons ontwerpbureau definieert de vormen en diktes.

Roestvrij staal voor vaste aansluitdoppen. Dit zorgt voor de beste levensduur van het product. In dit geval kan het worden bedekt met verf om de integratie van het product in zijn omgeving te garanderen.

De rotatiegieten van polyethyleen dikte 7mm. Dit is het beste compromis om de duurzaamheid van de in de grond begraven onderdelen te garanderen. Deze productiemethode maakt niet-agressieve vormen mogelijk die meer respect hebben voor de operator die het product op zijn plaats zet. Dit materiaal is ook veiliger om de onderdelen in contact te brengen met de elektrische stromen. Het heeft een interessant thermisch vliegwiel om de uitstoot van condenswater te beperken. Voor een lager gewicht zijn de reserveringsdozen dankzij hun verstevigingen veel stijver dan de roestvrijstalen platendozen.

GS gietijzer wordt gebruikt voor bepaalde buffers om, afhankelijk van de vraag, wegproducten te kunnen hebben die identiek zijn aan andere producten die aanwezig zijn, zoals mangaten of telefoonnetwerkkamers.

 ONDERDELEN

Gebruikte worden gecontroleerd bij de receptie in onze werkplaatsen. Ze komen overeen met onze selectiecriteria op het gebied van veiligheid, standaard, productie-ethiek. Ze profiteren van de CE-markering en zijn afkomstig van Franse of Europese BEDRIJVEN ISO 9001.

NORMEN

Tegen elektrische schokken worden gerespecteerd, evenals alle stappen die het mogelijk maken om te profiteren van de CE-markering. De regels van EN124 worden zodanig toegepast dat onze klanten naar de verschillende classificaties kunnen verwijzen en zo de mogelijkheden van het gebruik van de producten kennen.

KWALITEITSCONTROLES

Worden geïmplementeerd in overeenstemming met onze verplichtingen in het kader van onze ISO9001-certificering die sinds 2013 is verkregen.

ESCAFLOW