Paaltjes
Opties
Extra

 ESCAFLUX

Of onze producten nu inzinkbaar of vaststaand zijn, ze krijgen allemaal evenveel aandacht tijdens de ontwerp- en productiefase.

CONSTRUCTIEPRINCIPE

Het reultaat van één bedoeling: zo weinig mogelijk onderdelen om eenvoudige, betrouwbare en competitieve oplossingen aan te bieden.

De producten van ESCAFLUX hebben geen zichtbare schroeven om te verhinderen dat ze worden gedemonteerd en geen uitstekende delen om verwondingen te vermijden. Onze ontwerpen bevatten ook geen scherpe hoeken.

Reeds tijdens de ontwerpfase worden de producten van het gamma ontwikkeld met het oog op onderhoudsvriendelijkheid.

MATERIALEN

Dankzij de gebruikte materialen kan een optimale levensduur worden gegarandeerd.

Alle structurele elementen in rvs.
Het doel is duurzaamheid en weerstand in een zo klein mogelijk volume. In het algemeen bedekt met een epoxypoederlak zodat de ontwerpen er ook keurig uitzien en rekening houden met de vereisten voor een esthetische integratie. Ons ingenieursbureau bepaalt de vormen en diktes.

De omhulsels van vaste zuilen in rvs.
Dit garandeert een maximale duurzaamheid van het product. Het kan wel worden bedekt met een laklaag om een perfecte integratie in zijn omgeving te garanderen.

Rotatiegegoten polyethyleen van 7 mm dik.
Dit is het beste compromis om de duurzaamheid van de in de grond verzonken onderdelen te garanderen. Deze productiemethode maakt niet-agressieve vormen mogelijk met een maximaal respect voor de operator die het product installeert. Dit materiaal is ook veiliger in het geval van onderdelen die in contact komen met elektriciteitsstromen. Er is een interessante thermische laag om de emissies van condensatiewater te beperken. Voor een lager gewicht zijn de reservatiekasten sterker dan de kasten in rvs-plaat.

GS-gietijzer
Wordt gebruikt voor bepaalde schijven om, naargelang de vraag, producten op de weg te hebben die identiek zijn aan de reeds aanwezige producten zoals openingen of goten met telefoonleidingen.

ONDERDELEN

Gebruikte materialen worden gecontroleerd bij aankomst in onze werkplaats. Ze komen overeen met onze criteria voor veilige materialen, normen, ethische productie. Ze hebben de CE-markering en zijn afkomstig uit Franse of Europese ondernemingen met ISO 9001-certificaat.

NORMEN

Tegen elektrische schokken worden gerespecteerd, alsook alle procedures die een CE-markering mogelijk maken. De regels van EN124 worden zo toegepast dat onze klanten de verschillende klassen kunnen raadplegen en zo de toepassingsmogelijkheden van de producten kennen.

KWALITEITSCONTROLES

Zijn in overeenstemming met onze verbintenissen in het kader van ons ISO9001-certificaat dat we in 2013 hebben gekregen. Het respect voor het milieu werd gevalideerd door certificaat ISO 14001.

ESCAFLUX