AFSTANDSBEDIENING 

KANT ZUIL

BEHEER VAN DROP-OFF ZUIL OF ZUIL VOR KORTPARKEREN.

 

Beheer op afstand maakt het mogelijk om een heel netwerk van minutenparkeerterminalste beheren, binnen dezelfde stad. Een groep terminals kan worden gecreëerd dankzij onze remote management kit.

BETER INZICHT IN HET BEHEER OP AFSTAND VAN PARKEERTERMINALS IN DE STAD

Een minuut parkeren terminal kan slechts 1 of 2 parkeerplaatsen beheren.
Beheer op afstand maakt het mogelijk om een of meer groepen terminals in dezelfde stad te maken en te beheren.
Zo kunnen meerdere terminals worden gekoppeld binnen de limiet van 128.
De aansluiting van terminals gebeurt dankzij een RS485-bus.
De remote management kit kan op verschillende manieren met het internet worden verbonden:

– 3G/4G-modem
– Adsl
– Glasvezel

 

Met een remote management server van de minuut parkeerterminals is het mogelijk om alle terminals op afstand te bedienen met een eenvoudige internetverbinding. De kit wordt op een van de terminals geplaatst en vereist een zogenaamd “bus” -netwerk. In het geval van terminalbeheer op afstand is het een communicatiearchitectuur die alle terminals met elkaar verbindt via een “bushalte”. De kit vereist ook een voeding. Het gebruik van deze specifieke architectuur heeft veel voordelen.

DE VOORDELEN VAN HET BUSNETWERK

Het busnetwerk voor de minute parking terminal is eenvoudig te implementeren en uit te breiden binnen de stad. Het is de meest lineaire en eenvoudige installatie als het gaat om het installeren en aansluiten van terminals. Het netwerk is goedkoop en werkt perfect op een lagere doorvoer. Een van de voordelen is ook dat het geen kabel nodig heeft die te lang is om de terminals met elkaar te verbinden.

Vanaf de externe server is het mogelijk om het onderhoud uit te voeren dat nodig is voor de goede werking van de minuutparkeerterminals: configuratiewijziging, update van tarieven indien nodig, afdaling van een van de terminals in geval van intrekbare terminal … Beheer op afstand maakt het ook mogelijk om eenvoudig en snel op afstand in te grijpen en problemen met terminals op te lossen indien nodig.